Tour de France parcour afgesloten tussen 9 en 14 uur

    06 juli 2019

    NINOVE – Op zaterdag 6 juli, baant de Ronde van Frankrijk zich een weg door de straten van Ninove. Uiteraard heeft dat gevolgen voor het verkeer.

    Tussen 9 uur en 14 uur is het parcours volledig afgesloten. Dat geldt trouwens ook voor alle zijstraten, die op het parcours uitkomen.

    Als je wat organiseert tijdens de doortocht, laat het ons dan zeker weten op info@ninofmedia.tv of 0495-69 32 72 . Misschien komt onze Ninofmedia tv fiets wel eens langs voor een reportage.

     Je leest er meer over op https://www.ninofmedia.tv/nieuws/actua/item/2745-tour-de-france-passage-door-ninove-wordt-een-feest.

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons