Duizenden genieten in Ninove van doortocht Tour De France

    06 juli 2019

    NINOVE – Doortocht Tour De France zorgde voor veel ambiance langs het parcours.

    We gingen o.a. langs op de Brakelsesteenweg, waar verschillende handelaars en verenigingen hun tenten optrokken en de BBQ buiten haalden.

    Vanaf 9 uur kwamen de toeschouwers aan langs het afgesloten parcours. Er was t.h.v. tuincentrum Aveve een fanzone ingericht voor Ninovieter Laurens de Plus, die zijn eerste Tour gaat rijden. Men kon niet naast de thuis van Laurens kijken.

    Ook aan restaurant D’ Eeterij zorgde Werner Matthijs voor ambiance en lekker eten. De sfeer zat er reeds van in de vroege uurtjes goed in. Misschien zat het cava-ontbijt daar voor iets tussen.

    Ook ter hoogte van autohandel Rik waren eet- en drankstandjes voorzien.

    Velen waren onder de indruk voor de organisatie, waaronder de uitgebreide reclamekaravaan met speciale wagens.

    Het hoogtepunt was natuurlijk de doortocht van de wielerhelden, die de komende weken weer en wind zullen doorstaan tijdens de grootste wielerwedstrijd ter wereld.

    Ninove genoot, ze kwamen met duizenden naar buiten om samen met vrienden, buren en kennissen van het spektakel te genieten.

    https://www.facebook.com/pg/Ninofmedia/photos/?tab=album&album_id=2605799432876839

    GNE – Foto’s Giovanni Neckebroeck

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons