Tractor rijdt met lading tegen onderkant spoorwegbrug

  16 oktober 2020

  NINOVE – Voor de zoveelste keer knalde een te hoog geladen voertuig tegen de spoorwegbrug over de Koning Boudewijnlaan. Het ongeval gebeurde vrijdagochtend 16 oktober rond 6.45 uur. Er is enkel materiële schade.

  De doorgang onder de spoorwegbrug van de Astridlaan over de Koning Boudewijnlaan (N/28) is in de hoogte beperkt. Rood-witte borden onderaan de brug geven die hoogtebeperking aan. Toch knalt af en toe een vrachtwagen met oplegger tegen de onderkant aan.

  Vrijdagochtend was het rond 6.45 uur terug prijs. Dit keer was het de beurt aan een zware tractor, die richting kruispunt Den Doorn reed. Hij trok een open container met daarin een graafmachine. Blijkbaar was de arm van het werktuig onvoldoende neergelaten. Toen de tractor onder de brug doorreed, knalde de graafmachine tegen de onderkant aan.

  De gevolgen laten zich raden: de machine is zowat rijp voor de schroothoop. De brug liep betonschade op.

  De brandweer van de zone Zuid-Oost kwam ter plaatse om de brokstukken te ruimen en de weg vrij te maken. De lokale politie van Ninove deed de vaststellingen en verzekerde de verkeersafwikkeling ter hoogte van het ongeval.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons