Kerstmarkt met eerste verlichte truckshow groot succes

    02 december 2017

    Zaterdagavond vond de kerstmarkt plaats op de Denderkaai, voor het eerst werd een verlichte truckshow georganiseerd wat meteen tot een groot succes uitgegroeid is. Ondanks de vriestemperaturen bracht de organisatie veel volk op de been die tussen de kraampjes en de 80-tal trucks genoten van de mooi verlichte vrachtwagens. Men kon zich verwarmen of de honger stillen aan de verschillende standjes langs de Dender. De “Kerst sjouwfeurs” maakten er samen met Hubert en zijn team een geslaagde eerste editie van, met een trotse Hurbert van café De Belleman tot gevolg en waarschijnlijk de start van een nieuwe kersttraditie in Ninove. Foto’s Giovanni Neckebroeck

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons