Twee gewonden bij verkeersongeluk op Aalstersesteenweg

  19 november 2023

  OKEGEM – Een moeder en haar dochter zijn gewond overgebracht naar het ziekenhuis, toen hun wagen zondagavond 19 november tegen een duiker in de langsgracht van de Aalstersesteenweg was beland.

  De Range Rover Discovery reed zondagavond rond 20.45 uur in Okegem op de Aalstersesteenweg, richting Ninove. Om een alsnog ongekende reden verloor de bestuurster de controle over haar wagen. Deze belandde in de langsgracht van de steenweg en botste daarna tegen een duiker.

  De brandweer van de hulpverleningszone Zuid-Oost hielp de chauffeuse en haar dochter uit de wagen en vertrouwde hen toe aan de zorgen van de MUG, die eveneens ter plaatse was gekomen. Een ambulance voerde nadien de beide vrouwen met verwondingen af naar het ziekenhuis.

  De lokale politie van Ninove deed de eerste vaststellingen en zorgde voor de verkeersafwisseling tijdens de interventie van de hulpdiensten.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons