Twee gewonden na botsing op Halsesteenweg/N28

    21 maart 2024

    MEERBEKE – Nadat twee wagens tegen elkaar waren gebotst, moesten de hulpdiensten van de zone Zuid-Oost donderdagochtend 21 maart de beide chauffeurs gewond afvoeren naar het ziekenhuis.

    De omstandigheden van het ongeluk zijn niet meteen duidelijk en worden nog onderzocht. Een lichte bestelwagen Ford van het Agentschap Wegen en Verkeer reed rond 6.15 uur op de Halsesteenweg/N28 richting Halle. Op het gedeelte tussen de Valleistraat en Neep kwam hij in botsing met een kleine personenwagen Toyota, die richting Ninove reed.

    Door de klap belandde deze laatste tussen een verlichtingspaal en een duiker van de langsgracht. De voertuigen liepen zware schade op en de hulpdiensten brachten de beide chauffeurs gewond naar het ziekenhuis.

    De brandweer ruimde de brokstukken om het wegdek vrij te maken; de steenweg was geruime tijd afgesloten voor alle verkeer. De lokale politie van Ninove moest de drukke ochtendspits van de Halsesteenweg omleiden via de Valleistraat en de Valleibaan.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons