Twee gewonden na botsing op kruispunt Elisabethlaan-Centrumlaan

    20 januari 2022

    NINOVE – Bij een aanrijding zijn donderdagvoormiddag 20 januari de beide chauffeurs van de betrokken voertuigen gewond geraakt.

    Het ongeval gebeurde op het kruispunt van de Elisabethlaan met de Centrumlaan. Rond 10.45 uur kwam een Peugeot vanuit de richting Brakel; de chauffeur wou afslaan naar de Centrumlaan.

    Bij dat manoever is het voertuig in de rechterflank aangereden door een Volkswagen, die vanuit de richting Meerbeke kwam.

    De klap was behoorlijk hevig. De ambulances van de hulpverleningszone Zuid-Oost moesten beide chauffeurs met verwondingen afvoeren naar het ziekenhuis.

    Door het ongeval ontstonden snel lange files in de beide richtingen op de Elisabethlaan. De lokale politie van Ninove leidde het verkeer tijdelijk om via de eerste afslag op de Centrumlaan.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons