Twee inbrekers betrapt op heterdaad

    22 september 2021

    MEERBEKE – De lokale politie van Nnove rekende zondagnamiddag 19 september twee mannen in, die wilden inbreken in een woning aan de Herrremansstraat.

    Een bewoner van de Herremansstraat belde zondag om 15.51 uur het noodnummer 101. Hij was op dat ogenblik niet zelf thuis, maar was verwittigd geweest door zijn alarmcentrale. Op camerabeelden was te zien hoe twee mannen over het hek klommen en zich een toegang verschaften tot zijn eigendom.

    Zoekactie

    Na het de melding via de 101-centrale zijn ploegen van de politiezone Ninove onmiddellijk naar de Herremansstraat gestuurd. Ook collega’s van de omliggende politiezones kwamen ter plaatse.

    Zij startten een zoekactie naar het tweetal, aan de hand van de beschrijving en de looprichting. Niet veel later konden zij hen arresteren. Een van hen is minderjarig.

    Parket

    Het parket van Oost-Vlaanderen bevestigde deze arrestatie. De verdachten brachten de nacht door in de cel.

    De meerderjarige verdachte is voorgeleid voor de onderzoeksrechter en onder aanhoudingsmandaat geplaatst.

    De minderjarige verdachte verscheen voor de jeugdrechter en is overgebracht naar een jeugdinstelling.

    Info: politie Ninove.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons