Update: twee Ninovieters opgepakt voor vandalisme in de streek

    12 december 2018

    NINOVE – Twee verdachten zijn gearresteerd: een 26-jarige en een 27-jarige man, beiden uit Ninove. Zij zouden verantwoordelijk zijn voor de reeks gesneuvelde vitrines en autoruiten in de regio.

    Afgelopen maanden zijn in Ninove, Haaltert (voornamelijk Denderhoutem), Denderleeuw, Liedekerke en omliggende gemeenten meer dan tachtig feiten van vandalisme gepleegd.

    Daarbij zijn vooral autoruiten van voertuigen vernield maar ook het glas van bushokjes en vensters van woningen, winkels en horecazaken.

    Door een intensieve samenwerking tussen de politiezones Ninove, Denderleeuw/Haaltert en TARL (Teralfene, Affligem, Roosdaal en Liedekerke) en na doorgedreven onderzoek kon de politie dinsdag 11 december 2018 twee verdachten arresteren. Dit gebeurde naar aanleiding van een aantal huiszoekingen in Ninove.

    De verdachten uit Ninove, een 26-jarige man en een 27-jarige man, zijn op vordering van het parket Oost-Vlaanderen voorgeleid voor de onderzoeksrechter in Dendermonde.

    Deze heeft 26-jarige man aangehouden. De 27-jarige is vrijgelaten onder strikte voorwaarden.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons