Twee verdachten van inbraken in voertuigen gearresteerd

    14 maart 2024

    NINOVE – De lokale politie kon in het weekend van 9-10 maart twee personen aanhouden op verdenking van een reeks inbraken in voertuigen.

    Tijdens de huiszoeking bij de verdachten zijn een aantal voorwerpen aangetroffen die momenteel niet als gestolen zijn aangegeven bij de politie. Je kunt deze hier bekijken. Herken jij de goederen of weet je wie de eigenaar is? Contacteer de politie van Ninove.

    Preventie

    Uit onderzoek, blijkt dat sommige wagens niet slotvast waren. Daarom geeft de politie nogmaals een aantal tips om diefstal uit voertuigen te voorkomen.

    • Doe je wagen steeds op slot; sluit ook de ramen, het open dak en de koffer, zelfs wanneer je voertuig op de eigen parking of oprit staat.
    • Parkeer je wagen in een garage of op een andere veilige, niet afgelegen en goed verlichte parkeerplaats.
    • Neem je boorddocumenten mee uit het voertuig. Hou thuis kopieën bij van de documenten.
    • Laat geen waardevolle voorwerpen in je voertuig achter.
    • Laat het handschoenkastje openstaan indien dit leeg is.
    • Beveilig je multimediatoestellen steeds met een PIN-code. Maak een inventaris op met het IMEI of serienummer, merk en type. Neem een foto van het voorwerp. Je kan hiervoor gebruik maken van de registratiekaarten.

    Ben je toch slachtoffer geworden, doe steeds aangifte bij de politie en je verzekering. Je bank- en kredietkaarten kan je blokkeren via CARDSTOP (078-170.170), je identiteitsdocument via DOCSTOP (00800-2123.2123).

    Info: Lokale politie Ninove.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons