Twee verkeersongevallen omgeving Herremansstraat

    28 oktober 2022

    MEERBEKE – Een bestuurster en een fietsende jongen zijn vrijdagochtend 28 oktober afgevoerd naar het ziekenhuis. Beiden waren het slachtoffer van aparte ongelukken, die zich voordeden in en ter hoogte van de Herremansstraat.

    Een eerste ongeval had rond 8.00uur plaats. Een dame reed op de Brusselsesteenweg/N8, richting Brussel. Ter hoogte van het kruispunt met de Herremansstraat is zij aangereden door een bestelwagen, die de steenweg wou oprijden.

    De bestuurster is naar het ziekenhuis gebracht ter controle.

    Het ongeluk zorgde meteen voor heel wat verkeershinder op deze spitsweg richting Brussel.

    Fietser

    Even later gebeurde in de Herremansstraat zelf nog een ongeluk.

    Een jongetje uit de buurt fietste naar school. Hij is aangereden door een bestuurster, die richting de Brusselsesteenweg reed.

    Ook het kind is naar het ziekenhuis gevoerd.

    In de beide gevallen waren de hulpdiensten van de zone Zuid-Oost en de lokale politie van Ninove aanwezig om de weg vrij te maken en het verkeer te regelen.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons