Twee vrouwen op heterdaad betrapt

    05 september 2017

    In Ninove werden 2 vrouwen opgepakt, een 49-jarige vrouw van Luxemburgse nationaliteit woonachtig te Ninove en een 51 jarige Franse vrouw zonder gekende woonplaats in België zijn op heterdaad betrapt na een diefstal in de winkel Multipharma in een shoppingcenter te Ninove.  Na interceptie bleken zij ook de buit op zich te dragen van een andere winkeldiefstal gisteren, in de Hema.  Uit onderzoek van hun voertuig bleek dat ook daarin buit verstopt zat van nog een derde winkeldiefstal die dag in de winkel Tom en Co.  De dames zijn erg gekend bij politie en justitie.  Het tweetal zal vandaag worden voorgeleid voor de onderzoeksrechter te Dendermonde.  Het parket vraagt hun aanhouding.

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons