Uitslaande brand in centrum Neigem

    24 april 2023

    NEIGEM – De brandweer van de zone Zuid-Oost is maandagavond 24 april  rond 18.45 uur opgeroepen voor een uitslaande brand in een gebouw langs de Halsesteenweg.

    De brand is ontstaan in het woongedeelte boven de smederij ’t Smidje langs de Halsesteenweg.

    De hulpdiensten waren massaal ter plaatse met korpsen uit Ninove, Aalst en Denderleeuw; ook burgemeester Tania De Jonge (Open Vld) kwam zich vergewissen van de ernst van de situatie.

    De lokale politie van Ninove sloot tijdens de interventie de Halsesteenweg af in de beide richtingen en liet het verkeer beurtelings door.

    Schade

    Niemand raakte gewond, maar de schade aan het woongedeelte is enorm en het atelier eronder liep waterschade op.

    De brand was omstreeks 21 uur onder controle en de brandweer kon verhinderen, dat het vuur zou overslaan naar het aanpalend bedrijfspand.  Er is een tijd nageblust om een opflakkering te voorkomen.

    Over de oorzaak van de brand is nog niets gekend.

    MLI

     

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons