Uitslaande brand in Vrijheidsstraat – Bewoner komt om

    15 mei 2020

    NINOVE – Een hevige brand heeft donderdagavond 14 mei een woning vernield in de Vrijheidsstraat. De hulpdiensten hebben het lichaam geborgen van de bejaarde bewoner.

    De brand in de woning was bijzonder hevig. Bij de aankomst van de brandweer van de zone Zuid-Oost sloegen de vlammen door het dak. Ook de achterbouw van de woning viel ten prooi aan de vlammen. De brandweerlui probeerden de aanpalende woning te vrijwaren.

    De bewoner is een 80-jarige man, een rolstoelgebruiker. Inmiddels is bevestigd dat hij de brandende woning niet meer tijdig kon verlaten. De hulpdiensten hebben zijn lichaam geborgen.

    Onderzoek zal de oorzaak van deze brand vaststellen.

    De aanpalende woning heeft zwaar te lijden gehad onder de brand. De stad heeft voor de bewoners ervan een opvang voorzien in een noodwoning.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons