• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Vandalen trekken tijdens kerstnacht spoor van vernieling door winkelstraten

  25 december 2020

  NINOVE – Tijdens de kerstnacht sneuvelden door vandalisme tal van signalisatieborden in het centrum.

  De borden staan er om de corona-maatregelen tijdens het shoppen te doen naleven in de winkelstraten. Ze duiden de richting aan, waarin de voetgangers zich moeten begeven, en tonen de weg naar de openbare toiletten.

  Het vandalisme start in de Burchtstraat vanaf de Onderwijslaan en gaat verder via de Centrumlaan, het Oudstrijdersplein en de Beverstraat.

  Bewakingscamera’s

  De kans is groot, dat de dader/daders gefilmd is/zijn tijdens hun daden via de bewakingscamera’s. Deze bevinden zich aan de Centrumlaan en het Oudstrijdersplein.

  De stadsdiensten zullen de schade opruimen en de borden vervangen.

  GNE – Foto’s Giovanni Neckebroeck

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons