Veel rookschade door beginnende woningbrand in Stierstraat

    10 augustus 2023

    MEERBEKE – Bewoners van een huis in de Stierstraat kregen donderdagavond 10 augustus een melding van een brandalarm. De brand was wel spontaan gedoofd, maar berokkende veel rook- en roetschade aan de woning.

    Het gezin met jonge kinderen was donderdagavond niet thuis, maar is rond 20.15 uur verwittigd door een brandalarm.

    Hoe de brand is ontstaan is hen niet meteen duidelijk. Vast staat, dat iets is beginnen smeulen in de buurt van hun aquarium. Daarnaast stond een mobiele airco, wel in het stopcontact maar niet aangeschakeld.

    Bij de aankomst van de brandweer van de zone Zuid-Oost en de lokale politie van Ninove bleek de brand vanzelf te zijn gedoofd. De woning hing wel vol rook en roet. De hulpdiensten hebben het huis extra moeten ventileren.

    Niemand raakte gewond of bevangen, maar het gezin was sterk onder de indruk van het gebeuren.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons