Verdachte geur bleek geen gaslek

    22 januari 2024

    NINOVE – De brandweer van de zone Zuid-Oost kreeg maandagnamiddag 22 januari een oproep voor een gasgeur aan het autocenter Auto 5 op het winkelcentrum Ninovita. Een grondige inspectie leverde echter niets op.

    De melding over een mogelijke gasgeur kwam bij de brandweer om 15.15 uur binnen. De interventieploegen van de zone Zuid-Oost en van de lokale politie Ninove snelden naar de vestiging van Auto 5 langs de Albertlaan.

    De brandweer onderzocht de site en de riolering, maar kon geen gaslek detecteren. Wat de geur uiteindelijk veroorzaakte is niet meteen duidelijk. Met de gasontploffing in Neder-Over-Heembeek van deze ochtend wilden de hulpdiensten echter niets aan het toeval overlaten.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons