Verdachten diefstal iPhones op heterdaad betrapt

    02 september 2022

    NINOVE – Gealarmeerd door een winkelbediende, kon de lokale politie maandag 29 augustus  2 Georgiërs aanhouden op verdenking van diefstal.

    Die alerte winkelbediende zag maandagavond rond 18 uur, dat een man 5 iPhones had gestolen uit de winkel in Ninove. De verdachte kon worden tegengehouden tot de komst van de politie, die inmiddels was verwittigd.

    Aanhouding

    De interventieploeg ter plaatse arresteerde de man. Een tijdje later trof de politie in de buurt ook zijn kompaan aan in een voertuig.

    Het parket van Oost-Vlaanderen bevestigde de arrestatie van de beide Georgiërs en vroeg de voorleiding bij de onderzoeksrechter in Dendermonde. De 2 verdachten zijn onder aanhoudingsmandaat geplaatst. Ze verschenen vrijdag 02 september voor de raadkamer.

    Mocht je verdachte personen of voertuigen opmerken, verwittig dan het nummer 101 of 112. De interventieploegen op het terrein kunnen snel in actie komen.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons