Verdwenen jongen teruggevonden in Luik

    28 november 2021

    NINOVE – De 16-jarige Edouard Hoxha was zaterdag 27 november opgegeven als vermist. Diezelfde dag is hij aangetroffen in Luik, aldus het parket van Oost-Vlaanderen.

    De jongen met downsyndroom was gisteren tijdens het winkelen aan de aandacht van zijn ouders ontsnapt. De zoon van een buurvrouw had hem opgemerkt in de buurt van een trein.

    Sindsdien was Edouard vermist en is zaterdagmiddag een opsporingsbericht verstuurd. Alle diensten waren op de hoogte gebracht; de oproep was ook snel verspreid via de sociale media.

    De 16-jarige jongen bleek effectief op een trein te zijn gestapt. Hij is later die dag aangetroffen in Luik, na een rit van ruim 2 uur. Met de hulp van de stations en spoorwegpolitie is de jongen daar opgemerkt.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons