Verdwenen vuurwerktraditie terug in onze stad

    11 augustus 2017

    Het stadsbestuur kleurt de laatste avond van de Parkconcerten op maandag 21 augustus met een Schitterend Zomervuurwerk. Maandag 21 augutus verzorgen de streekeigen coverband Commerwell en de New Beaticonen The Confetti’s de line-up van het laatste Parkconcert van de zomer van 2017. Het stadsbestuur mengt zich in deze ‘battle of the giants’ en presenteert tussendoor een Schitterend Zomervuurwerk. We willen op deze manier weer aanknopen met een verdwenen vuurwerktraditie in onze stad. Tegelijk is het een mooie en gezinsvriendelijke bijna-afsluiter van de zomer en een manier om Ninove als evenementenstad nog meer op de kaart te zetten. Het vuurwerk, vergezeld van de spectaculaire muziek- en dansshow ‘Lights in Motion’, vindt plaats op de parking van het HH Harteninstituut in de Onderwijslaan. De eerste vuurpijl vliegt de lucht in om 21.45 uur. Het vuurwerk vindt plaats tijdens een pauze op de Parkconcerten. Parkconcertgangers hoeven dus niets van de muziek te missen.

    Praktisch

    • Parking HH Harteninstituut, Onderwijslaan in Ninove
    • Maandag 21 augustus, 21.45 uur
    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons