Verdwijning van Cassandra Cauwels in Haaltert

    04 januari 2023

    HAALTERT – Op zondag 1 januari 2023, omstreeks 13.30 uur, werd de 34-jarige Cassandra CAUWELS voor het laatst gezien aan de nachtwinkel in de Hoogstraat in Haaltert. Sindsdien ontbreekt elk spoor van haar.

    Cassandra is normaal gebouwd en tussen 1,60 en 1,70 lang.  Ze heeft kort bruin haar en bruine ogen. Ze draagt soms een zwarte leesbril.

    Op het ogenblik van haar verdwijning droeg ze een blauwe trainingsbroek, een donkergroene parka met een kap met pels afgeboord en witte sneakers. Ze heeft een zwarte handtas bij zich.

    Getuigenissen

    Hebt u meer informatie over dit feit, gelieve dan contact op te nemen met de politie via email: opsporingen@police.belgium.eu.

    U kan ook reageren via het gratis nummer 0800 30 30 0.

     

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons