Verkeerslichten kruispunt De Kalvaar defect, twee wagens botsen

    19 augustus 2022

    VOORDE – Ter hoogte van het kruispunt kwamen vrijdagnamiddag 19 augustus twee voertuigen met elkaar in aanrijding. Er vielen geen gewonden.

    Op het kruispunt De Kalvaar waren vrijdag de verkeerslichten defect.

    Een Mercedes reed vrijdag rond 14 uur op de Brakelsesteenweg/N8 vanut de richting Ninove naar Voorde. Toen de chauffeur het kruispunt overstak, werd zijn auto op de rechterachteras aangereden door een Seat, die op de Geraardsbergsesteenweg/N460 vanuit de richting Aspelare kwam.

    Bij die botsing raakte niemand gewond, maar de beide chauffeurs verkeerden wel in shock.

    De brandweer van de zone Zuid-Oost kwam ter plaatse om het wegdek vrij te maken. De lokale politie van Ninove deed de vaststellingen en regelde het verkeer op dit drukke kruispunt.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons