Verlaagd btw-tarief voor kattensterilisatie in de maak ?

    23 april 2019

    NINOVE – Vandaag dinsdag 23 april overhandigen GAIA-voorzitter Michel Vandenbosch en -directeur Ann De Greef de ingezamelde handtekeningen van hun petitie ‘Voor een verlaagd btw-tarief voor kattensterilisatie’ aan Kamervoorzitter Siegfried Bracke.

    GAIA hoopt dat de btw-verlaging woensdag 24 of donderdag 25 april 2019 wordt goedgekeurd in de Kamer. De petitie werd inmiddels meer dan 55.000 keer getekend en loopt nog steeds. Een btw-verlaging van 21% naar 6% op de in de drie gewesten verplichte kattensterilisatie is bedoeld om de mensen aan te zetten de wet na te leven en hun kat(ten) effectief te laten steriliseren.

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons