Vermoedelijke dader van overval op apotheek opgepakt

    29 mei 2018
    #Ninove – Vrijdagavond is de dader van de overval op apotheek Leen Geeroms op de Denderhoutembaan in Ninove opgepakt door de politie. De 27 jarige man uit Denderleeuw man verscheen ook al voor de onderzoeksrechter in Dendermonde en werd aangehouden. Naderhand kon een tweede verdachte gearresteerd worden. Ook deze verdachte, een 31-jarige man uit Denderleeuw, werd na verhoor voor de onderzoeksrechter voorgeleid. Hij werd door de onderzoeksrechter onder strenge voorwaarden in vrijheid gesteld.
     
    De man wordt er ook van verdacht een oudere vrouw overvallen te hebben in Okegem vorige week in de omgeving van het station. Over de identiteit van de dader is voorlopig weinig bekend.
    Gelet op het geheim van het onderzoek, kan er geen verdere info over de zaak verstrekt worden.
    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons