Verschillende nachtelijke inbraken op Okegembaan

    09 november 2020

    NINOVE – Een aantal bewoners van de Okegembaan  kregen donderdagnacht 5 november inbrekers over de vloer. Deze gingen aan de haal met klein materiaal.

    “Het moet gebeurd zijn in de nacht van donderdag op vrijdag”, vertelde ons een van de slachtoffers. “De dieven hebben een deur opengebroken; deze was nochtans vergrendeld. Ze namen wat klein materiaal mee zoals een nietmachine en een boormachine.”

    Ook in de buurt stelden de bewoners vrijdagochtend inbraken vast. “Net als hier namen ze meestal ook klein gerief mee en een fiets. Niemand heeft iets gehoord of gezien. Wij hebben een hond, verschillende buren eveneens. Maar zelfs die hebben niet geblaft.”

    De politie kwam langs voor de vaststellingen. “Ze zegden ons dat ze ’s nachts meer gingen patrouilleren.”

    Net als bij voorgaande nachtelijke inbraken in onder andere bedrijfsvoertuigen blijft het merkwaardig, dat die misdrijven gebeuren tijdens de nachtklok.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons