• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  #vhv2018 – Het vat Witkap is begraven

  04 juni 2018

  Zondagochtend 27-5 omstreeks 5 u. We spreken in ‘t geniep af ergens ‘al de kanten van Herlinckhove’. Het vat wordt overgeladen. Schoppen, spades en een grote zwarte vuilniszak verraden geheimzinnig gedoe. We rijden een tijdje en parkeren de wagen. Het was even zoeken, gelukkig was er al licht. En dan, muggen en bramen trotserend, de eerste spadesteek. Schichtig kijkend, zijn we niet gevolgd? Het graf wordt gedelfd.

  Vanaf 8 juni brengen we iedere vrijdag op het middaguur een tip via www.ninofmedia.tv

  Nadien delen we via de fb-pagina van Ninofmedia.

   

  Het reglement van de zoekwedstrijd vind je hier

   
  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons