Vijf wagens betrokken in kop-staartaanrijding

    09 september 2021

    NINOVE – Een aanrijding tussen vijf voertuigen op de Elisabethlaan zorgde donderdagavond 09 september voor heel wat blikschade. Er vielen geen gewonden.

    Op de Denderbrug aan de Elisabethlaan stond rond 19.30 uur een file richting La Lorraine. Om een vooralsnog ongekende reden raakten vijf voertuigen daar betrokken in een kop-staartaanrijding.

    De eerste twee wagens stonden stil. Op de tweede is een derde wagen achteraan ingereden, nadien volgden nog twee andere auto’s. Door de impact van de botsingen is een voertuig op het middelste rijvak voor bussen terechtgekomen.

    De wagens liepen heel wat schade op, maar niemand raakte gewond.

    De lokale politie Ninove deed ter plaatse de vaststellingen. De agenten loodsten het verkeer via het fietspad voorbij de zone van de aanrijding.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons