• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Vind het vat – tip 12

  08 augustus 2017

  Reeën, vossen, uilen, ratten, spechten, … allemaal laten ze sporen na. Sommige sporen kan je zien, andere ruik je al van ver, soms moet je stil luisteren, en zoeken. Sporen zijn getuigen van de aanwezigheid van die soort: als je ze herkent en volgt kom je vanzelf terecht waar ze zich verbergen.

  Op de illustratie in bijlage zie je een aantal kenmerkende sporen: pootafdrukken, braakballen, etensresten, enz. Druk de illustratie af, en trek er eens op uit voor een wandeling, met respect voor de natuur: aan de hand van de sporen die je tegenkomt kan je zelf uitzoeken welke soorten allemaal verblijven in de omgeving waar je wandelt.

  Wie weet heb je wel geluk en spot je eekhoorns, vossen, reeën, … en vind je wel wat je zoekt ?

  Santé ! pardon, succes !

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons