• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  ‘Vind het vat’ uitgesteld naar 2021

  27 mei 2020

  NINOVE – Er komt dit jaar geen ‘vind-het-vat’ zoektocht. Deze beslissing heeft Ninofmedia vandaag getroffen, met spijt in het hart. De corona-crisis gooit ook hier roet in het eten.

  Tradities breken is niet leuk. Maar als ze in Dendermonde het paard op stal kunnen houden, dan lukt het ons wel om dat vat een jaar extra te laten rijpen in zijn habitat aan de Denderhoutembaan.

  We hadden ook geen zin om een vat te begraven in een veel te droge grond. Dat zweet sparen we alvast uit. 

  Maar wees gerust: dat jaartje rust geeft ons de tijd om te broeden op nieuwe, spitsvondige en uitdagende tips. 

  De redactie van Ninofmedia droomt nu al meer dan twee maanden van een vers getapte Witkap. We houden ons recht met het idee dat hoe langer het duurt, hoe meer hij zal smaken. Maar lang mag het niet meer duren.

  JTR

   
  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons