• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Zomerevenement “Garden of Eden” rond WK-voetbal in opbouw

  09 juni 2018

  #Ninove  – De organisatoren van het Ninoofse zomerproject rond het WK-voetbal zijn begonnen aan de opbouw van alle accommodatie op het terrein aan de Burchtstraat, ze laten het aards paradijs verrijzen in het centrum van Ninove. Van 14 juni tot en met 15 juli wordt de ervaringssite van ‘Garden of Eden’ the place to be van de ruime regio. Het WK voetbal volgen op het grootste scherm van de regio? Genieten van een lekker pop-up restaurant? Chillen en feesten in een zomerbar? Een event meepikken? Je kan het de volgende weken allemaal beleven in Ninove. Het WK voetbal zal ons land en onze stad vanaf volgende week terug in haar greep nemen, het centrale punt hiervan vormt de ocmw-site in de Burchtstraat. Om alle matchen te bekijken werd  een reuzescherm van meer dan 40 vierkante meter opgetrokken, meteen één van de grootste in de ruime regio. Maar de organisatie van Veaudeville gaat veel ruimer dan enkel het voetbal. Op het terrein van de Garden of Eden werd een tent opgetrokken van 400 vierkante meter waar een pop-up restaurant en Vip-ruimte in ondergebracht werden. Deze zijn gedurende 32 dagen geopend en beschikken  over een ruim terras, er worden ook lekkere cocktails, tapas, enzomeer geserveerd in een feeërieke sfeer, dit met sfeervolle muziek en een enthousiaste bediening die van deze site de hot spot van de regio moet maken tijdens de zomerperiode.

  De eventweide biedt plaats aan 2000 mensen, waar alle belangrijke voetbalmatchen worden vertoond. Daarnaast zullen er optredens, kids days, een Date-party, afterwork-party en zoveel meer plaatsvinden. Alle info kan men terugvinden via www.gardenofeden.be.  (GNE)  Foto’s Giovanni Neckebroeck  

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons