Vogelweelde Outer slaat nieuwe weg in

    18 november 2017

    Vogelweelde Outer organiseert op zaterdag 18 en zondag 19 november een grote vogelshow en hobbybeurs in eventhal Cloë aan de Merellaan te Ninove. Er is niet alleen de nieuwe locatie, de voorbije jaren ging dit evenement door te Nederhasselt, de vogelshow is voortaan ook uitgebreid met een hobbybeurs waarop een 20-tal standjes te bezichtigen zijn. Er staat oa modelbouw in hout van hotels en gebouwen, met grote nauwkeurigheid gemaakt door een nu 82 jarige uitgeweken Ninovieter. Verder zijn er ook meer dan 1500 vogels in alle kleuren en soorten te bekijken. Men kan er zondag terecht van 09 tot 16 uur, de toegang is gratis.            Foto’s Giovanni Neckebroeck

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons