• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Vrije basisschool Meerbeke zamelt geld in voor de warmste week!

  18 december 2018

  MEERBEKE – In deze koude en donkere tijden is het fijn dat mensen elkaar een hart onder de riem proberen te steken. Ook de leerlingen van het vijfde en zesde leerjaar uit de Vrije Basisschool in Meerbeke dragen hier hun steentje bij.

  Naar aanleiding van de Warmste Week halen zij hun beste kookkunsten boven om heerlijke soep te maken. Deze soep verkopen de leerlingen en enkele leerkrachten tijdens het oudercontact op woensdag 19 december 2018.

  De opbrengst van de soepverkoop schenken ze aan Teledienst Ninove en Feestvarken vzw.

  ADU

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons