• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

Vrouw uit Ninove op heterdaad betrapt bij winkeldiefstal

14 juni 2017

Ninove – Gisterenmiddag werd een 33-jarige vrouw uit Ninove op heterdaad betrapt bij een winkeldiefstal in het warenhuis Delhaize in Denderleeuw. Ze ontvreemdde 2 flessen wijn ter waarde van 126 euro. Toen de verdachte werd tegengehouden door de winkeldetective gedroeg ze zich zeer agressief.

De verdachte, gekend bij justitie, wordt vandaag voorgeleid bij de onderzoeksrechter in Dendermonde. Het parket vraagt haar aanhouding.

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.