Was naaldenprikker actief tijdens stratencarnaval?

  02 maart 2023

  NINOVE – Een Ninovieter maakt op Facebook melding van een prikincident, waarvan zijn vrouw maandagnacht 27 februari het slachtoffer zou zijn geweest. De lokale politie onderzoekt de zaak.

  “Mijn vrouw is maandagnacht op carnaval Ninove gestoken door een naald met waarschijnlijk drugs in”, aldus R.S. op Facebook. “Ze kon niet meer op haar benen staan en reageerde op niets meer. Er is duidelijk in haar arm en jas een injectie te zien. Zijn er nog mensen, die dit hebben meegemaakt? Ik hoop dat iemand iets gezien heeft.”

  Onderzoek

  Burgmeester Tania De Jonge (Open Vld) reageerde hierop. “Ik heb me geïnformeerd bij onze politie, die het bericht ook oppikte via de sociale media en getracht heeft in contact te treden met het slachtoffer.”

  Inmiddels heeft de vrouw een klacht ingediend.

  “We nemen dit heel ernstig”, aldus nog de burgemeester. “Onze politiezone zal het incident grondig onderzoeken en nagaan of er nog gevallen zijn. Dit is enorm verontrustend, vooral omdat mensen belemmerd worden in hun vrijheid om één van onze mooiste feesten in onze stad bij te wonen. Ook het parket is ingelicht. Dieper ingaan op het incident kan ik niet om het onderzoek niet te schaden.”

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons