Wateroverlast bij decoratiewinkel Brunic

    26 september 2020

    NINOVE – Door de aanhoudende regen stond de winkelruimte van Brunic aan de Ring West zaterdag 26 september onder water. Ook elders moest de brandweer ingrijpen voor wateroverlast en een omgewaaide boom.

    In de twee leegstaande panden naast Brunic komt een vestiging van de warenhuisketen Albert Heijn.

    De afbraakwerken waren eind augustus gestart. Daardoor was de winkelruimte van decoratiewinkel Brunic verkleind en met panelen afgesloten.

    Door de hevige regen is water doorgedrongen tot in het winkelgedeelte. De brandweer van de zone Zuid-Oost kwam ter plaatse om verder onheil te voorkomen. Ook de aannemer van de verbouwingswerken is verwittigd.

    Boom

    De hele nacht en ook nog zaterdag kreeg de brandweer trouwens verschillende oproepen, vooral in verband met wateroverlast.

    In Appelterre-Eichem moesten de brandweerlui een boom weghalen, die door de combinatie van rukwinden en heftige regen was ontworteld. Hij kwam dwars over de Jan-Baptist Van Langenhaeckestraat te liggen.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons