Wie ging met pas geleverde laptop van ES Computers aan de haal?

    11 augustus 2023

    NINOVE – Een dief nam een pakket met daarin een laptop mee, die was geleverd aan ES Computers op de Albertlaan. Stijn De Coster doet een oproep tot mogelijke getuigen of mensen, die de dader herkennen.

    Voor ze met verlof gingen, had Stijn De Coster een laptop besteld bij Excellent voor ES Computers, de zaak die zijn vriendin uitbaat aan de Albertlaan 71.

    Levering

    Stijn doet ons het verhaal: “Er hing een papiertje aan de deur, dat we met verlof waren. Als de besteller langs komt, ziet hij dat en neemt hij de levering terug mee tot we uit verlof zijn. Dit keer heeft de besteller van DPD dat pakket met de laptop op 24 juli gewoon voor de deur afgeleverd, zonder af te tekenen. Je ziet op de camerabeelden dat hij zonder pakket vertrekt.”

    Een dag later, rond half twaalf ’s nachts, zie je op de camerabeelden iemand de Albertlaan naar beneden stappen richting Gentsestraat.

    “Hij moet die doos hebben opgemerkt. Hij wacht even, keert terug, pakt die doos en is er mee weg. Daar zat die geleverde laptop in. Dat is een fout van DPD, want als ik niet thuis ben moeten ze dat pakket niet afzetten. Tenzij ik een veilige plaats had aangegeven, wat niet het geval was. Natuurlijk is dat voor die dief geen verontschuldiging om de doos mee te nemen.”

    Camera

    De 26ste augustus mag Stijn bij de politie langsgaan om aangifte te doen.

    “Maar misschien herkent iemand de dief, zoals enkele jaren terug. Toen heeft iemand uit de Gentsestraat geprobeerd een palmboom aan onze voordeur mee te nemen. Hij is daar niet in geslaagd, maar was wel goed herkenbaar op de camerabeelden, die toen minder duidelijk waren dan nu.”

    Stijn moet die beelden meenemen als hij binnen twee weken aangifte doet bij de politie, maar hij hoopt dat mensen de dader vroeger kunnen identificeren. “Zo mogen ons contacteren via de zaak ES Computers.”

    Alvast met dank aan iedereen, die nuttige info kan bezorgen.

    Info: ES Computers.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons