• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Wind rukt antenne los van GSM-mast

  04 oktober 2020

  NINOVE – Aan een GSM-mast langs de Elisabethlaan, ter hoogte van de Denderbrug en het kaatsplein, is zondagmorgen 4 oktober een antenne losgekomen.

  De brandweer van de zone Zuid-Oost kreeg zondagochtend een oproep. Een antenne aan de GSM-mast langs de Elisabethlaan was losgekomen en hing nog ternauwernood vast. Wellicht is een windvlaag de oorzaak van dit euvel.

  De brandweer was snel ter plaatse, maar moest omzichtig te werk gaan omwille van de bekabeling aan de antenne. Een technische ploeg van de beheerder van de mast zal de herstelling uitvoeren.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons