• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Winkeldief sterft tijdens achtervolging

  09 november 2017

  Meerbeke – Een winkeldief die deze namiddag rond 17 uur in de gloednieuwe supermarkt Aldi op de Halsesteenweg in Meerbeke een diefstal zou hebben gepleegd is in een veld langs de basisschool De Wonderwijzer in de Kapellestraat overleden. De hulpdiensten zouden hem nog hebben proberen reanimeren, maar dat heeft niet mogen baten. De exacte omstandigheden van het ongeval en de doodsoorzaak zijn nog onduidelijk en worden momenteel onderzocht. Volgens een getuige zou een personeelslid van de supermarkt de achtervolging op de dief hebben ingezet, die uiteindelijk in de veldweg naast de basisschool eindigde. De brandweer zette een tijdlang de Kapellestraat af voor alle verkeer. Het parket kwam ter plaatse.

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons