Witkap schlager festival

    13 augustus 2017

    Op zaterdag 26 augustus zal voor de viede maal het Witkap schlager festival plaatsvinden op het terrein van brouwerij Slagmuylder aan de Denderhoutembaan te Ninove. Ambiance is verzekert met optredens van oa Willy Sommers, Marina Wally, John Terra, Wim Soutaer, Nico zingt Hazes, Dean en Fred,tet & the swinging tepelboys, de presentatie is in handen van Celien Hermans. Kaarten in voorverkoop kosten 10 Euro voor staanplaatsen, 20 Euro voor zitplaatsen en de VIP-formule kost 59 Euro. Alle optredens vinden plaats in het overdekte deel van de brouwerij, regen kan dan ook geen spelbreker zijn.   

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons