Duizenden bezoekers op vernieuwde Witte Donderdag

    18 april 2019

    NINOVE  – Op donderdag voor Pasen is het een traditie dat de handelaars in het Ninoofse centrum hun etalages versieren en met allerlei acties uitpakken om Witte Donderdag te vieren.

    Mede door het mooie weer en de vernieuwde evenementen trokken enkele duizenden mensen naar het centrum.

    Na de mindere editie van vorig jaar besloten de Verenigde Handelaars Ninove om het dit jaar over een andere boog te gooien. Naast de traditionele autoshow van ADNO die dit jaar doorging op de Centrumlaan stonden tal van springkastelen opgesteld in het centrum.

    In de Lavendel- en Geraardsbergsestraat ging voor het eerst een rommelmarkt door. De Beverstraat werd dan weer opgefleurd door verschillende dansdemonstraties die op veel bijval konden rekenen. Er werden ook gratis suikerwafels uitgedeeld.

    Doorheen de winkelstraten kon men een Meet&Greet hebben met de Disney figuren Elsa Frozen en Peter Pan.

    De grootste publiekstrekker vond men op de Graanmarkt met het optreden van #Like Me, de populaire band die zeer gekend is bij het jonge publiek van Ketnet.

    Door de stralende weersomstandigheden waren de terrasjes volgelopen en genoten de bezoekers van de avondshopping in de winkels.

    Een uitgebreide reportage over Witte Donderdag volgt op www.Ninofmedia.tv

    GNE  – Foto’s Giovanni Neckebroeck

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons