Handelaars trakteerden op gratis frietjes tijdens Witte Donderdag

    30 maart 2018

    # Ninove  – De handelaars in het centrum die lid zijn van VHN trakteerden de klanten op gratis frietjes tijdens de avondshopping ter gelegeheid van Witte Donderdag, dit viel duidelijk in de smaak te oordelen aan de lange rij wachtenden voor de frituurwagen. Verder kon men een kijkje nemen bij de autodealers van ADNO, die er hun nieuwste modellen voorstelden, was er een BMX-demonstratie aan het oud-stadhuis en was er een ballonnenclown  en springkastelen voor de kleinsten. Enkele orkestjes zorgden voor muzikale sfeer in de straten.

    Naar de toekomst toe heeft dit evenement wel een nieuwe wind nodig om opnieuw de massa te lokken, want vele bezoekers hadden donderdag heimwee naar oa de verdwenen modeshow en vlooien- en antiekmarkt, die voor meer sfeer zorgden tijdens deze avond.   Foto’s Giovanni Neckebroeck 

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons