Woningbrand in Leon Dauwstraat – Nieuwe versie

    30 maart 2023

    APPELTERRE-EICHEM – Een brand zorgde donderdagnamiddag 30 maart voor schade aan een woning in de Leon Dauwstraat. Gelukkig raakte niemand gewond of bevangen.

    Toen de bewoners donderdag rond 16.30 uur hun woning binnenkwamen, merkten ze beneden in de gang al een doordringende brandgeur op. De man rende meteen naar boven, maar kon enkel vaststellen, dat een van de kamers vol rook was.

    Aanvankelijk zou volgens de direct betrokkenen een slecht gedoofde sigarettenpeuk hiervan aan de basis hebben gelegen. Naderhand is dat bijgesteld tot een gsm-oplader als oorzaak.

    De hulpdiensten van de zone Zuid-Oost en de lokale politie van Ninove waren snel ter plaatse om het onheil in te perken. Van de bewoners raakte niemand gewond of bevangen.

    Drie honden en een kat waren tijdig in veiligheid gebracht. Over het lot van een van de twee resterende katten binnen was op het moment van de interventie nog onduidelijkheid.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons