Zekeringskast uitgebrand van woning aan Beukendreef

    02 oktober 2021

    POLLARE – Een brand in een zekeringskast bezorgde de bewoner van een huis in de Beukendreef zaterdagochtend 02 oktober de schrik van zijn leven. Gelukkig raakte niemand gewond.

    De bewoner was in de nacht van vrijdag 1 op zaterdag 2 september rond 2 uur gewekt doordat zijn deurbel overging. Wellicht is dit gebeurd door een defect in de zekeringskast. Kort daarop sloegen ook de rookmelders aan. De zekeringskast in zijn garage stond in lichterlaaie. De man zelf kon tijdig zijn woning verlaten.

    De brandweer van de zone Zuid-Oost en de lokale politie Ninove kwamen ter plaatse. De brand was snel onder controle, zodat ook de mazouttank in de garage geen gevaar liep.De stad heeft voor de bewoner een opvang voorzien in een noodwoning.

     

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons