Zoek je ontspanning tijdens de examens? Ga eens wandelen met asielhonden

    17 juni 2017

    Radio-dj Eva Daeleman bracht in het kader van Marathonradio, de jaarlijkse actie van radiozender MNM om de studenten een hart onder de riem te steken tijdens de blokperiode, een bezoek aan het Dierenasiel Ninove in Denderwindeke. “We zochten acties om studenten te laten ontspannen tijdens de examens en kwamen hier uit toen we naar een asiel zochten om samen met de studenten en de hondjes te kunnen wandelen. Zo laden de studenten extra energie op om voor het volgend examen opnieuw te kunnen beginnen blokken”, vertelt Daeleman. “Ik heb hier in het asiel alleszins mijn hart verloren aan het mopshondje Bo. Ik heb zelf ook een mopshond Olaf en zou die zo mee naar huis willen nemen.” Daeleman en vijf ‘blokbeesten’, waaronder Tiffany Demeulenaere (18) en Jelke Van Hassel (24) uit Meerbeke, trokken door de ‘Winnikse’ velden voor een wandeling van zo’n half uur. “We houden beide enorm veel van dieren en eens buiten gaan om te wandelen met deze hondjes is eigenlijk de perfecte ontspanning voor tijdens of na het studeren”, lachen ze. “We zagen het bericht dat Eva naar het Dierenasiel Ninove kwam op Snapchat en hebben geen moment getwijfeld. Onbegrijpelijk hou sommigen hun dieren zomaar aan de kant van de weg kunnen achterlaten.” De studenten kregen ook nog de alom bekende gele ‘MNM Marathonradio steunt studenten’-fluostift. “Die komt altijd wel van pas”, lacht Daeleman. “Het was een fijne ervaring met de hondjes in een prachtige streek.” 

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons