Zoektocht op Dender naar vermiste vrouw

    29 september 2020

    NINOVE – De civiele bescherming en de scheepvaarpolitie hebben dinsdag 29 september gezocht naar Lieve De Neef. Zij is sinds zaterdagnacht vermist.

    Met twee sonarboten en duikers hebben de civiele bescherming en de scheepvaartpolitie de Dender afgespeurd. De zoekactie startte aan de Denderkaai en ging richting Okegem, voorlopig zonder resultaat.

    Lieve De Neef verliet zaterdag 26 september omstreeks 23.30 uur te voet haar woning in de Burchtdam, in de onmiddellijke omgeving van de Denderkaai. Sindsdien ontbreekt elk spoor van haar.

    De 52-jarige Lieve is 1,65-1,70 m groot en mager gebouwd. Ze heeft kastanjebruin haar, in carré gesneden, en draagt een bril. Op het ogenblik van haar verdwijning droeg ze grijze sneakers en een grijze joggingsbroek.

    Info: hebt u meer informatie over deze onrustwekkende verdwijning, verwittig dan de politie via het gratis nummer 0800 30 30 0.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons