• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Zondagsritje eindigt in greppel

  18 oktober 2020

  APPELTERRE-EICHEM – Een ritje met een 4×4 langs veldwegen liep zondagvoormiddag 18 oktober met een sisser af. De chauffeur belandde met zijn voertuig in een greppel.

  Wat voor de eigenaar van de Landrover Discovery een avontuurlijk zondagsritje moest zijn, eindigde in mineur.

  De chauffeur reed met zijn voertuig op een lager gelegen veldweg langs de Tabakslaan, voorbij het kruispunt met de Kapittelstraat.

  De wagen raakte ondanks de vierwielaandrijving toch vast in een greppel.

  Passanten dachten aanvankelijk, dat het voertuig van de Tabakslaan op de lager gelegen weg was terecht gekomen. Niet dus.

  Er vielen geen gewonden.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons