• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Zware uitslaande woningbrand op Brakelsesteenweg

  13 mei 2021

  OUTER – Omstreeks 20.45 uur brak een zware woningbrand uit op de Brakelsesteenweg/N8. De brandweer van de zone Zuid-Oost kwam massaal en met de grote middelen ter plaatse. De Brakelsesteenweg was in beide richtingen afgesloten.

  Bij aankomst van de brandweer was al een zware rookontwikkeling merkbaar en meteen daarop sloegen de vlammen door het dak. Het was voor de brandweerlui alle hens aan dek om het onheil te bestrijden. De woning is zwaar beschadigd en onbewoonbaar.

  In het huis woont een gezin met drie kinderen. Ze konden allen ongedeerd en tijdig de woning verlaten, zodat er geen gewonden vielen.

  De brand is wellicht in de keuken ontstaan, maar een deskundige moet daarover zekerheid verschaffen.

  De lokale politie Ninove sloot de Brakelsesteenweg af en leidde het verkeer rond via de Aardeweg en de Ziekhuizenstraat.

  GNE – Foto’s Giovanni N.

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons