Zware uitslaande woningbrand op Brakelsesteenweg

    13 mei 2021

    OUTER – Omstreeks 20.45 uur brak een zware woningbrand uit op de Brakelsesteenweg/N8. De brandweer van de zone Zuid-Oost kwam massaal en met de grote middelen ter plaatse. De Brakelsesteenweg was in beide richtingen afgesloten.

    Bij aankomst van de brandweer was al een zware rookontwikkeling merkbaar en meteen daarop sloegen de vlammen door het dak. Het was voor de brandweerlui alle hens aan dek om het onheil te bestrijden. De woning is zwaar beschadigd en onbewoonbaar.

    In het huis woont een gezin met drie kinderen. Ze konden allen ongedeerd en tijdig de woning verlaten, zodat er geen gewonden vielen.

    De brand is wellicht in de keuken ontstaan, maar een deskundige moet daarover zekerheid verschaffen.

    De lokale politie Ninove sloot de Brakelsesteenweg af en leidde het verkeer rond via de Aardeweg en de Ziekhuizenstraat.

    GNE – Foto’s Giovanni N.

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons