Zwerver steekt nu ook zijn mobilhome in brand

    01 december 2022

    MEERBEKE – De brandweer van de zone Zuid-Oost moest woensdag 30 november rond middernacht opnieuw uitrukken naar het Kellenhof. Dit keer stond een mobilhome op de parking in lichterlaaie.

    Eerder waren de hulpdiensten al naar de leegstaande feestzaal aan de Edingsesteenweg moeten rijden voor een brand binnenin het gebouw, dinsdagavond 29 november rond 21.15 uur. Nadien moesten ze in de ochtend van 30 november nog twee keer langsgaan wegens een heropflakkering van de brand.

    Mobilhome

    Een man, die ter plaatse was aangetroffen, is toen even meegenomen naar het ziekenhuis. Vermoedelijk lag hij ook aan de basis van die brand. Hij is nadien teruggekeerd naar de mobilhome op de parking van het Kellenhof, waarin hij al een tijd verbleef.

    Dat voertuig is woensdag rond middernacht in de fik gestoken. De hulpdiensten waren snel ter plaatse. De vlammen waren al doorgeslagen naar de beplanting van de naastliggende woning. De brandweer kon voorkomen, dat het vuur oversloeg naar dat huis.

    De man in kwestie kwam in het voorjaar al in het nieuws, toen hij op het dr. Hemerijckxplein brandstof uit auto’s stal door gaatjes in de tanks de boren.

    Bij het verschijnen van dit artikel is niet duidelijk of hij is aangehouden of niet.

    ADU/MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons