Alle Ninoofse 65-plussers krijgen zorggids in de bus

    02 juni 2021

    NINOVE – Indien je een dezer dagen de Ninoofse zorggids in de bus krijgt, ben je officieel een 65-plusser.

    Het Sociaal Huis stelde samen met haar welzijnspartners een tweede zorggids samen voor de Ninoofse senior. Deze valt begin juni in de brievenbussen.

    Steeds meer senioren gebruiken het wereldwijde weg om informatie op te zoeken. Al blijven velen een papieren versie nog altijd op prijs stellen. De digitale versie kun je via de link hieronder consulteren.

    De gratis gids bevat info rond dienstverlening, financiën, gezondheid, veiligheid, vrijetijdsbeleving, wonen, vormingen op maat.

    Mocht je als 65-plusser op 15 juni nog geen zorggids hebben ontvangen, dan kan je een exemplaar aanvragen: senioren@ninove.be of 054 50 50 50.

    Info: Ninoofse zorggids.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons