Alle personeelsleden WZC Wilgendries lieten zich vaccineren tegen griep

    27 november 2020

    VOORDE – De 39 medewerkers van woon-zorgcentrum (WZC) Wilgendries kregen vrijdag 27 november het griepvaccin toegediend, op vrijwillige basis.

    “We halen hierbij een vaccinatiegraad van 100 %”, zegde ons Maarten Drieghe, directeur van het woon-zorgcentrum aan de Sint-Marcellusstraat in Voorde.

    “We bieden dat elk jaar aan onze medewerkers aan op vrijwillige basis. De kosten voor het vaccin zijn voor ons. Dat is natuurlijk goed voor hun eigen gezondheid, maar ook voor onze bewoners, zeker in de huidige omstandigheden.”

    Momenteel telt het WZC Wilgendries geen corona-besmettingen, noch onder het personeel, noch onder de bewoners.

    “Ik weet, dat hier een dosis geluk meespeelt. Maar we houden ons anderzijds toch ook zeer strikt aan de maatregelen. En tot nader order blijven wij dit doen.”

    Info: WilgendriesFB Wilgendries.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons